torstai 7. elokuuta 2014

Kortteja, kortteja!

Intohimoinen korttien väsääjä. Miehen loman aikana reissasimme asuntovaunullamme pienen kotimaan kierroksen. Lähdimme kausipaikaltamme Tilkunpellosta Lammilta kohti Merikarviaa, jossa olimme muutaman yön. Krookan satamassa on kalasavustamo, josta saa parasta savustettua lohta, mitä olen koskaan saanut. Uusia perunoita ja savustettua lohta ja jälkiruuaksi mansikoita kermalla. Nam.

Koko reissun ajan on aurinko hellinyt, suorastaan palavasti. Kuumuus on ollut suurin syy saamattomuuteeni, mutta keskiviikkona, jutellessani tyttäreni kanssa puhelimessa selvisi, että hän tarvitsee onnittelukortin naimisiin menevälle ystävälleen. Ei ollut edes kiire. Kortti piti tehdä heti ja laittaa torstaina postiin sillä toivomuksella, että olisi sitten perjantaina tyttärelläni. Ehti kuin ehtikin!

Kunnon kortteluaddikti raahaa kaikki tarvikkeet mukanaan myös asuntovaunuun. Bigshot, stanssit, leikkurit ja paperit. Auton takakontti oli täynnä tavaroitani lähdettäessä. Onneksi minulla on mies, joka ei pienistä hätkähdä! ;)

Ensiviikolla mies menee töihin, minä jatkan työnhakua aktiivisesti ja väsään lisää kortteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti